The EU's Cultural Network - Iranians

The EU:s Cultural Network - Iranians                     شبکه فرهنگی ايرانيان اروپا 

                                                                

 |صفحه نخست تابلو اعلانات|  گفتگو | بايگانی | پيوندها  |Länkar|Svenska

در باره EUCN

 EUCN i

فعاليت ؛ پروژه

 اتحاديه اروپا

سازمان ملل

حقوق بشر

سياستهای پناهندگی

اسناد

تماس با  EUCN

تماس با وب سايت

در باره EUCN

 

IKFC

کانون پژوهش فرهنگ ايران

در يوته بوری - سوئد

»»»

 

 

»»»

 

شبکه فرهنگی ايرانيان اروپا

 (EUCN)  در :

Amsterdam;   Berlin;

Bochum;   Borås;

Dortmund;  Göteborg;

Jönköping;  Köln;

Köpenhamn;  London;

Madrid Oslo;  Paris;

Partille; Rom; Rösrath; Stockholm;  Tubize;

Utrecht;   Wien;

Väst- Sverige; 

Örebro »»»

 

تصويری از

 جلسه تاسيس EUCN 

با حضور رئيس شورای

شهر يون شوپينگ - سوئد

»»»

 

خبر تاسيس EUCN در

 روزنامه GP

يون شوپينگ - سوئد

»»»

 

 

 

 

اعلاميه جهانی حقوق بشر چگونه بوجود آمد؟

و ...

»»»

 

نهادهای حقوق بشر

»»»

 

 

  زندانيان سياسیرا آزاد کنيد!

 «دفاع از حقوق بشر» و « آزادی زندانيان سياسی»  هدف ما است.

 

پيام دکتر ناصر زرافشان

با شادمانی اطلاع يافتيم که برای بدرقه‌ی هيئت جوانان ايرانی، که عازم سازمان ملل متحد هستند، در مراسمی در شهر ِ گوتنبرگِ سوئد گردهم آمديد.

تلاش شما برای آگاه ساختن‌ ِ جهانيان از آنچه که در ايران می‌گذرد و کوشش جوانان برای ابلاغ حقانيت مردم ايران و مبارزه‌ی آنان و انعکاس آن به مراجع بين المللی و وجدانهای بيدار بشری به من و همبندانم نيرو و اميد می‌بخشد.

ما مشتاقانه تلاش‌های شما را دنبال می‌کنيم و به اميد اين که روزی فرا رسد، که ما برای تبادل نظر و هماهنگ ساختن تلايش‌هايمان، برای توسعه اقتصادی و اجتماعی ميهن مان، در فضای آزادی و عدالت اجتماعی در خود ايران گردهم جمع شويم .

از دور دستِ  يکايک شما را می‌فشاريم و دل خود را همراه سفيران ِ جوان ِ صلح و آزادی و عدالت می‌کنيم.

ناصر زرافشان

تهران

19 فروردين 1385

 

پيام به جوانان عازم دوستان صلح، مدافعان حقوق بشر و آزادی

برای من و برای همه‌ی دوستان آزاديخواه و صلح دوست ايرانی من مايه‌ی بسی مباهات است که می‌بينم جوانان برومند فرهيخته‌ی تازه نفس ما، به ويژه هم آنها که طعم رنج کشتار و حبس و آزار پدران خود را در راه آزادی و امنيت چشيده‌اند، به اين سفر صلح و دوستی به سازمان ملل پای گذارده‌اند. آنان قطاً و يقيناً نماينده‌ی نسل آگاه، کوشا و آزاديخواه ميهن ما و نماينده من و ما به شمار می‌آيند.

در اين هنگامه‌ی يأس آفرينی و کشانيدن جوانان به بی راهه‌های خود بينی و سودجويی شخصی، اقدام اين نمايندگان جوان ما همانند کارهای مشابه و فراوان ديگری که اميدهای آينده‌ی اين سررمين بدان اهتمام ورزيده‌اند، شعله‌ی فروزان خورشيد بهاری را در دل ما زنده و سرکش نگه می‌دارد.

ما همه به هم و به نيروی خود و ياوری مردم آزاده وصلح دوست جهان اميد بسته‌ايم که آب در هاون نمی‌کوبيم.

سفيران صلح و دوستی جوان ما آگاه‌تر و برومندتر از آنند که نياز به راهنمايی خاص من در اين برهه داشته باشند. اما من به گفتن چند کلامی بديشان سخت نيازمندم: آی عزيزان عاشق، ببرهای جوينده جوان، لحظه‌ای را در اين سفر و در ديدارتان با رياست محترم مجمع عمومی و مسئولان حقوق بشر سازمان ملل متحد در دفاع از مبارزه‌های آزاديخواهانه و صلح جويانه مردم مستقل ايران را از دست ندهيد. به بنديان ما بی-‌انديشيد و به آن همه ببرهای عاشق که پای در گسل‌‌های انسان شکن نگذاشتند و برای بهروزی مردم ايران عاشقانه جان باختند.

پيام ما را و پيام دلاوران آزاديخواه ما را از آن کرسی‌ها به گونه‌ای به همه‌ی مردم ستمديده و آزاديخواه جهان برسانيد و آن اين که ما بر آن آزادی می‌انديشيم که نه فقط راه خودکامگی‌های بومی را ببندد، بلکه فرصت از ستمگران و زور ورزان اقتصادی و سياسی و نظامی جهانی بگيرد و در اختيار مردم محروم قرار دهد.

هيچ آزادی با حضور عفريت فقر و عقب ماندگی و مخاطره‌ی صلح جهانی به سبب ستمگری قدرتمداران جهان پايدار نمی‌ماند.

ما به آزادی راستين و فراگير و ژرف می‌انديشيم و نه فقط جايگزينی‌های سياسی سطحی.

پيروزی شما در گزينش همان راهی ست که می‌رويد و بدينسان تا کنون اميد بخش و پيروزمنديد.

بار ديگر صورت ماه تان را می‌بوسم و دستتان را می‌فشارم. بهاران خجسته باد!

فريبرز رئيس دانا

تهران 

19 فروردين 1385

 

پيام مادر لطفی (مادر ِ شهيد انوشيروان لطفی)، به جوانان حامل پيام ِ صلح و آزادی و حقوق بشر به سازمان ملل

فرزندان عزيز ِ پيام آور صلح و آزادی و حقوق بشر، سفر شما به شهر نيويورک، برای رساندن پيام آزادی و حقوق بشر مصادف با ديدار من از اين شهر شد.

برای من مايه مباهات است که می‌توانم شما فرزندان ِ عزيز را از نزديک ببينم و آرزو کنم که اين حرکت شما توأمان با موفقيت باشد.

رساندن پيام صلح و آزادی ِ مردم ايران به گوش سازمان ملل و مردم دنيا می‌تواند نويد بخش مبارزين در داخل کشور باشد. اين حرکت شما قدمی در راه ِ حمايت از تداوم مبارزه تا حصول صلح و آزادی است. اين سفر نشان می‌دهد هر جا بی‌عدالتی هست، مبارزه هم هست.

روی شما را با آرزوی موفقيت در راه و گام‌های بعدی ِ شما برای اعتلای صلح و آزادی و حقوق بشر می‌بوسم.

با احترام

مادر لطفی

20 فروردين 1385

نيويورک

 

  شبکه فرهنگي ايرانيان اتحاديه اروپا، ( EUCNنهادی است غير انتفاعی و متشكل  از انجمن ها و كانونهای باورمند به دمکراسی، آزادی و منشور جهانی حقوق بشر ؛  كه در زمينه های فرهنگی، اجتماعی و حقوق بشر در كشورهای اتحاديه اروپا فعاليت دارند.  اولين نشست EUCN در تابستان 2001 برگزار شد. و  اساسنامه و اهداف آن پس از يک سال گفتگو و تبادل نظر ؛  در نشست عمومی  تاريخ 29 تا 31 ژوئيه 2002 در يون شوپينگ - سوئد؛با شرکت نمايندگان تعداد زيادی از انجمن های ايرانی از کشورهای:  آلمان؛ اطريش؛ ايتاليا؛ انگلستان؛ دانمارک؛ سوئد؛ نروژ ؛ هلند و ... ؛ بررسی و تصويب شده است.  از جمله اهداف   EUCN - شناخت و دستيابی به علايق و نقطه نظرهای مشترک ؛ تبادل تجربه، اطلاعات و دانش  و گسترش همکاری بين انجمن های فعال در کشورهای  اتحادیه اروپا و دفاع از حقوق بشر  می باشد

انجمن های عضو  EUCN  می توانند در زير وب – سايت EUCN   يک  وب – سايت  ويژه انجمن خود و نيز آدرس پست الکترونیکی  شخصی  داشته باشند. هرانجمن با نام شخصی و کد  مخصوص  میتواند  به وب -  سایت اش مراجعه  کرده و  مطالب آنرا تغيير داده و يا فعاليت های انجمن شان را درآن درج نمايد.

 برای دريافت اطلاعات بيشتر می توانيد از طریق آدرس الکترونيکی  eucn@eucn.org  و يا ikfc@telia.com   و يا شماره موبيل 0046707856649  با ما تماس بگيرید!

 

Copyright ©IKFC - All rights reserverad. Contact:IKFC

 | Länkar|Svenska تابلو اعلانات|  گفتگو | بايگانی| پيوندها |صفحه نخست